Specijalna Promocija 3
AFA stimulira mobilizaciju matičnih stanica
Banner
Home AFA alge O algama AFA stimulira mobilizaciju matičnih stanica
AFA stimulira mobilizaciju matičnih stanica PDF Print E-mail
AFA alge - O algama
Written by ana   
Tuesday, 08 January 2013 20:52

AFA stimulira mobilizaciju matičnih stanica

Sažetak prijevoda iz knjige Christian Drapeau, "Primordial Food"

… Autori pretpostavljaju da matične stanice koštane srži mogu migrirati prirodno u određene predjele mozga rađajući različite vrste nervnih stanica, što pretpostavlja daleko veći regenerativni potencijal nervnog sustava od tradicionalnih očekivanja.
Na osnovi informacija dobivenih od različitih naučnih timova, Jensen i dr. neodavno su predstavili svoju »Matično-staničnu teoriju za ozdravljenje, regeneraciju i obnavljanje». Ova revolucionarna teorija pretpostavlja da matične stanice koštane srži napuštaju koštanu srž i putuju tijelom vodeći brigu za liječenje i regeneraciju povrijeđenih organa u toku cijelog života individue. S druge strane matične stanice koštane srži odraslih mogu biti prirodni mehanizam koji tijelo čovjeka koristi za liječenje, regeneraciju i obnavljanje. Suglasno ovoj teoriji nije potrebno uzimati embrionalne matične stanice zbog obrade i injektiranje u čovjeka. Regeneriranje se može izvršiti jednostavno preko stimuliranja i oslobađanja matičnih stanica koštane srži i njihovim kretanjem ka tkivu. U tom položaju zadatak je pronaći prirodne spojeve, sposobne da oslobađaju i pokreću matične stanice. Takvi spojevi mogli bi se koristiti za svakodnevnu poticanje prirodnog mehanizma za liječenje i regeneraciju.

Jedini takav spoj, poznat do sada je AFA, za koju je nedavno dokazano da stimulira oslobađanje i migraciju matičnih stanica. Ustanovljeno je da doza od pet grama AFA alge povećava broj cirkulirajućih matičnih stanica. Na osnovu ovih podataka nedavno je dodijeljen patent za korištenje AFA alge za liječenje  Parkinsa, Alzheimera, diabetesa,  multiple skleroze, oporavak nakon srčanog i moždanog infarkta i regeneracija.

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla