Specijalna Promocija 3
Naoružani AFA algom i kolostrumom
Banner
Home AFA alge O algama Naoružani AFA algom i kolostrumom
Naoružani AFA algom i kolostrumom PDF Print E-mail
AFA alge - O algama
Written by alga   
Friday, 01 February 2013 07:25

Osam članova Riječkog alpinističkog saveza, naoružani AFA algom i Kolostrumom, ove godine u srpnju, krenut će na alpinističku ekspediciju u područje Bolivije, preciznije u područje Cordillere Real. Plan je napraviti šest srednje teških i teških uspona, u trajanju od 25 dana.

Kako je došlo do toga?

Može se reći da je težak put do Bolivije i pod time ne mislimo na geografsku udaljenost, nego na fizičko i mentalno sazrijevanje, jer to alpinizam traži. U 10 godina se možda samo nekoliko vikenda ostalo kog kuće. Subotama i nedjeljama, kad ostali najčešće odmaraju, rade se usponi koji nerijetko prelaze 15 sati napora dnevno. Ponedjeljci su tada teški dani.

Tako se dođe do Bolivije, gdje je tada zima, ledenjačke pukotine, ekstremna hladnoća, penjanje do 6500 metara nadmorske visine i sve ono što u nekima budi zgražanje, a u drugima istraživački duh.

Naravno da svi ti napori zahtijevaju dobru nutritivnu podršku, a sa ovim proizvodima mi smo potpuno spremni.

Elvis, član Riječkog alpinističkog saveza

Izvor: Aquasource newsletter 02/2013

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla