Specijalna Promocija 3
Novosti o proizvodima
Banner
Home AFA alge O algama Novosti o proizvodima
Novosti o proizvodima PDF Print E-mail
AFA alge - O algama
Written by ana   
Saturday, 23 February 2013 21:44

Sea power - kombinacija 3 vrste morskih algi: smeđe, crvene i zelene sa modro zelenom AFA algom.

Korisnici ovog proizvoda kažu da im se, između ostalog, vrlo brzo i značajno popravila kvaliteta kose i noktiju, a posebno su zadovoljne osobe koje imaju problema sa štitnjačom. No valja napomenuti da je dobro uzimati uz AFA algu.

Gotovo svaka od osoba sa problemima štitnjače je i ranije uzimala Zelenu energiju ili AFA algu, ali dodavanjem Sea powera, primijetila se velika razlika.

Radi ovih pozitivnih iskustava, mnogi od nas su se već organizirali, udružili se i iskoristili pogodnost ovog mjeseca, te uz kupljena 3 kom Sea power dobili 1 kom gratis, što znači za 519,00 kuna smo dobili 4 pakiranja Sea power. Pojedinačna cijena je, dakle, 129,00 kuna.

Uz 2 -3 kapsule AFA alge i 2 kapsule Sea power dnevno, trošak čega je 392,00 kune, osigurali smo sebi odličnu prehranu za 2 mj.Colactiv – kolostrum sa probioticima

Osoba koja je imala bolove u stomaku, napuhnutost i vjetrove, stolica tvrda ili rijetka, sa problemima na koži, sve zajedno je problem sa debelim crijevom, uz Colactiv, već nakon 20 dana, bolovi i ostali problemi su nestali, stolica je poprimila oblik koji treba imati, a stomak je postao ravan.

U posebnim pogodnostima još možemo uz 2 kom AFA alge i 1 kom Colactiv3, dobiti gratis još 1 Colactiv3.Zelena energija – kombinacija AFA alge, spiruline i lucerne

Svakodnevno se pokazuje dobrobit ovog proizvoda kod trudnica i dojilja, male djece, a imamo i svježa iskustva da je odlična kod intenzivnog fizičkog napora, jakih treninga, za što je odličan i COQ10.

Sa zelenom energijom, uz superantioxidante sa pignogenolom, se lako nosi kemoterapija i druga agresivna liječenja.

No, ono zašto se upravo najviše koristi su prehlade i gripe, koje je uzrokovalo ovo nestabilno vrijeme, sa velikim oscilacijama temperature.

Ljudi svjedoče da su nakon 3-4 kapsule dnevno, već drugi dan šmrcanje i „glava ko balun“, prošlost.

Ako nismo, imamo još mogućnost kupiti 2 zelene energije i uz njih dobiti gratis kremu za ruke i tijelo. Svako pakiranje je 120 kapsula pa bi bilo zgodno s nekim podjeliti.

Na raspolaganju sam za sva pitanja, bilo o proizvodima, bilo o mogućnostima kupnje.

Lijep dan!

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla