Specijalna Promocija 3
Redovitim uzimanjem mikroalgi jača se kardiovaskularni sustav
Banner
Home AFA alge O algama Redovitim uzimanjem mikroalgi jača se kardiovaskularni sustav
Redovitim uzimanjem mikroalgi jača se kardiovaskularni sustav PDF Print E-mail
AFA alge - O algama
Written by ana   
Sunday, 14 July 2013 20:04

„Oni koji redovito konzumiraju mikroalge su energičniji, sposobniji za rad, otporniji na stres i nepovoljne vanjske uvjete, a mnogi su se uvjerili u brži oporavak nakon bolesti, brže zarastanje rana…..

Svakodnevno uzimanje samo jednog grama AFA alga povećava za 40% migraciju T limfocita u tkiva gdje otkrivaju i uništavaju eventualne bakterije, viruse, gljivice i stanice raka.

AFA alge aktiviraju limfocite i poboljšavaju njihovu sposobnost prelaska iz krvnih žila u tjelesna tkiva, u kojima otkrivaju i uništavaju bakterije, viruse, gljivice i tumorske stanice. Zahvaljujući njihovom snažnom antioksidantnom  i imunostimulirajućem djelovanju, smanjuje se opasnost od svih oboljenja kao i od raka.

Savršeno su sredstvo za jačanje i harmonizaciju psiho-neuro-endokrino-imunološkog sustava, koji je bitan za blagostanje našeg zdravlja.

Kada je imuni sustav pod stresom ili je obolio, tijelo počinje trošiti  metaboličku energiju pa dolazi do kroničnog umora i nedostatka tjelesne energije. Već male količine algi vraćaju harmoniju imunom sustavu, stabiliziraju ga, što oslobađa energiju koju tijelo tada može koristiti za bolju asimilaciju hrane, uopće uspostavu boljeg zdravlja.

Redovitim uzimanjem mikroalgi jača se kardiovaskularni sustav, regulira kolesterol,  rješava problem gojaznosti, osim u slučaju ozbiljnih metaboličkih poremećaja ili kod izuzetno proždrljivih, bezvoljnih i inertnih osoba, kada su potrebne veće dnevne količine AFA alge, za izlazak iz depresije.

Blagotvorno djeluju na crijevnu floru, pomažući razmnožavanje dobrih bakterija, osobito laktobacilusa i bifidusa, što smanjuje opasnost od razvoja patogenih, kao što su Escherichia coli i Candida albicans. Tako blagotvorna crijevna flora poboljšava apsorpciju hrane, štiti od zatvora i autointoksikacije, a od izuzetne važnosti za metabolizam i probavni sustav je i preko 2000 različitih encima u mikroalgama.

AFA, spirulina i chlorela, pročišćavaju jetru i krv, a samim tim i cijelo tijelo.

Uspješne su kod oštećenja bubrega intoksikacijom živom i različitim lijekovima, pri čemu mikro alge regeneriraju veliki dio oštećenih i polumrtvih stanica.

Izuzetno su bogate beta-karotenom (provitamin A), vitaminima B, C i E kao i mikroelementima: mangan, cink, magnezij, kalcij, bakar, željezo, selen, krom i drugim koji izgrađuju antioksidantne enzime u našim tijelima, koji nas rješavaju  slobodnih radikala koji inače pospješuju starenje i dovode do  štetnih mutacija.

Najveći dio kroničnih bolesti u drugoj polovici života uzrokuje stanična glad koja pospješuje starenje, intoksikaciju, opstipaciju, metaboličke smetnje, gojaznost, alergije, upale, degeneracije i dr.

Redovita konzumacija mikroalgi produžava aktivni život za desetak godina i utječe blagotvorno na mnoge bolesti: infarkt, astma, aritmija, moždana kap, staračka demencija, neke bolesti nervnog sustava, šećernu bolest i njegove komplikacije, na smanjenje sluha i vida, razne kožne bolesti, alergična stanja, anemije, hipovitaminoze, bolesti probavnog trakta, probleme jetre i bubrega.“

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla