Specijalna Promocija 3
O dobrobiti AFA alge i proizvoda na bazi alga
Banner
Home AFA alge O algama O dobrobiti AFA alge i proizvoda na bazi alga
O dobrobiti AFA alge i proizvoda na bazi alga PDF Print E-mail
AFA alge - O algama
Written by ana   
Monday, 17 February 2014 07:27

Dobro jutro!

Prije par dana sam razgovarala sa Renatom o dobrobiti algi, koje je ona uključila u prehranu u rujnu prošle godine. Krenula je baš na pravi način, dakle, napravila čišćenje Laganim početkom, uz koji je uzimala i Kompleks masnih kiselina, a nakon toga nastavila sa AFA algama i kompleksom masnih kiselina.

Kroz ovo vrijeme je osjetila mnoge dobrobiti, ali je nešto posebno naglasila i željela podijeliti sa svima nama:

Renati se godinama događalo da joj izbijaju čirevi na preponama i ispod pazuha, što je bilo vrlo bolno i strašno joj smetalo u redovnim dnevnim aktivnostima, oblačenju i sl. Tražila je uzroke tome kod mnogih liječnika i alternative, no, ništa se nije moglo utvrditi.

Nakon detoksikacije i redovnog uzimanja AFA alge sa Kompleksom masnih kiselina, čirevi su nestali i ona se nada da se više neće niti pojaviti, a AFA alga i kompleks masnih kiselina će, kao i ostale namirnice, i dalje biti dio njene prehrane.

 

Ova priča bi mogla biti poticaj onima koji su AFA algu koristili kratko, na primjer samo mjesec dana i prestali, razočarani jer nisu vidjeli željene rezultate, da možda preispitaju svoju odluku.

Znam, mi želimo vidjeti rezultate odmah, bez obzira što smo tijelo rušili desecima godina, a ono borilo da održi ravnotežu svih sustava i na kraju nam, nekom boljkom, moralo dojaviti da imamo problem. I ne interesira nas ništa nego samo da otklonimo taj alarm, tu prisutnu boljku.

No, tijelo ne misli tako, ono ima svoje prioritete i stvari rješava po tome. Tako alge iza kulisa obavljaju svoju funkciju, a nama se čini da ne rade ništa. Popijemo tih 60 kapsula koje smo dobili uz uključenje i to je to. No, to je pogrešno.

 

Koliko još potrebnih kupuje alge po maloprodajnim cijenama, za razliku od nas koji kroz članstvo koristimo povoljniju kupnju kroz nižu cijenu i kroz druge pogodnosti. Možemo samo zamisliti kolika bi bila njihova radost da saznaju da umjesto 395,00 kuna trebaju platiti samo 279,00.

 

Renatina priča me potaknula da ponovo naglasim potrebu čišćenja organizma, bar jednom godišnje. Znam da vam se odmah pred očima ukazala cijena i zato vam predlažem da samo jedan mjesec pišete koliko novca ode (10 po 10 ili 5 po 5 kuna) na nešto što ničemu ne služi ili je čak štetno.

Isprobala sam ovo sama i korisno je vjerujte. No, čovjek se ničega ne treba odreći, nikakvih malih radosti. Novca uvijek bude dovoljno za ono što smo zaista odlučili da nam treba.

 

Dragi ljudi, pred nama je još jedan darovani dan. Potrošimo ga na radost svoju i svih ljudi koje susretnemo na bilo koji način, pa i putem maila.

Kao i uvijek tu sam za vas, za sva pitanja i eventualne pomoći.

 

Ana

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla