Specijalna Promocija 3
Alge za djecu koja se bave sportom
Banner
Home AFA alge O algama Alge za djecu koja se bave sportom
Alge za djecu koja se bave sportom PDF Print E-mail
AFA alge - O algama
Written by ana   
Monday, 28 April 2014 17:01

Ovo je ujedno i odgovor na pitanje o dodatku algi u prehrani djece koja se bave sportom. S obzirom da se preporuča zelena energija, a do kraja mjeseca imamo mogućnost kupiti 3 Zelene energije i dobiti gratis AFA algu 12o sa 20 kapsula gratis, proslijeđujem svima odlomak iz knjige dr. Naydenova, na temu važnost algi u prehrani sportaša.

"Danas nije lako biti vrhunski sportaš, nije se  lako isticati u moru spretnih, sposobnih, ambicioznih ljudi.

Uz puno rada, truda, vježbe, važna je i adekvatna  prehrana koja će  osnažiti  tijelo i ubrzati um, povećati koordinaciju između oboje i  - rezultati neće  izostati.

Da bi ojačali tijelo predlažem fenomenalnu  prirodnu  hranu  nazvanu «ZELENA ENERGIJA» . Samo joj ime govori da povećava razinu tjelesne  energije, a «zeleno», govori o sastavu iste, budući je mješavina Klamatske alge (Aphanisemenon flos aquae= nevidljivi vodeni cvijet), spiruline i alfa-alfa djeteline.

Za prosječnu osobu preporučeno je 2 caps dnevno, a za sportaše 3-6 caps, zavisi koliko je veliki napor. Puni rezultat se vidi kroz 3 mjeseca uporabe.

Da bi povećali nivo snage i mišićne mase preporučam uporabu koenzima COQ10, neophodnog  stanovnika svake ljudske stanice, koji ima funkciju biokatalizatora  kemijskih reakcija u stanicama.

Posebno nakon 35. godine života kada se njegova razina smanjuje pa je neophodno COQ10 unositi u organizam izvana. Isti preparat u sebi sadrži i krom koji regulira razinu šećera u krvi, pomaže pri sagorjevanju masnoća, smanjuje želju za hranom promjenjivost raspoloženja i povećava sposobnost mišića, snagu i izdržljivost.

Preporučena količina je 1 caps dnevno.

Za povećanje koncentracije, mentalne snage, budnosti, vizualizacije, pamćenja i zapamćivanja , kreativnosti, neophodna je čista Klamatska alga, koja predstavlja savršenu hranu, potrebno u toku školovanja, studja i sl.

Zašto? ZATO ŠTO JE  NAJPOTPUNIJA   I   NAJURAVNOTEŽENIJA  VRSTA  HRANE  KOJU  JE  STVORILA  PRIRODA – ništa se ne može mjeriti sa njenim nutricionističkim  svojstvima.

Sjetimo se Hipokratove rečenice «Neka hrana vaša bude lijek, a lijek hrana vaša»

DR Peter Naydenov „ Zelene zrake svjetlosti“

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla