Specijalna Promocija 3
Akcija rujan 2012. - ukratko
Banner
Home Akcije Najnovije Akcija rujan 2012. - ukratko
Akcija rujan 2012. - ukratko PDF Print E-mail
Written by ana   
Friday, 07 September 2012 11:37

Ako kupimo zajedno AFA algu 140 kapsula, Zelenu energiju 120 kapsula, Sea power 140 kapsula i Himalajska sol 250 grama, platit ćemo 510,00 kuna, a ako bi kupili pojedinačno svaki proizvod cijena bi bila 732,00 kune.

Uz detoksikacijski program Lagani početak, dobije se gratis Kompleks masnih kiselina. Proizvod je neophodan u procesu detoksikacije, a sadrži hladno prešane biljne ekstrakte; sjemena lana, sezama, suncokreta, bundeve, jezgro marelice i lješnjaka, pšenične klice, češnjak, mrkvu, limun, naranču maslinu, crnu i crvenu borovnicu, šipak, ribizlu, s dodatkom ribljeg ulja i lecitina. 88 masnih kiselina uključujući dva osnovna oblika neophodna za ljude Omega 3 i Omega 6. Uvijek  je dobro dodati ih prehrani, a posebno kod:

umor akutni, kronični, bezrazložni
dugotrajni stres, depresija, prekomjerno znojenje, ćelavost
oslabljeni ili jako poremećeni imunološki sustav,
degeneracija jetre i bubrega,
poremećaji u radu štitnjače, nadbubrežne i ostalih žlijezda                                                                
PMS, tinejdžerski hormonalni problemi, policistični jajnici, sterilitet,
karcinom dojke i debelog crijeva.

Uz 3 kupljene moon rise kreme dobije se  1 moon rise krema gratis. Osnovna razlika između korištenja sintetskog progesterona i uporabe Moon rise kreme je slijedeća:

Kad se žena liječi sa umjetnim progesteronom, povećava se njegova količina u krvi, zbog čega hipofiza šalje jajnicima signal za smanjenje proizvodnje istog, a posljedica toga je hormonalni disbalans, onih hormona čiji je progesteron prekursor ( predhodnik); estrogena i samog prirodnog progesterona.

Kod žena koje koriste Moon rise kremu ne dolazi do podražaja hipofize, budući krema sadrži tvari koje na nju ne djeluju, a osiguravaju građevni materijal za stvaranje spolnih hormona i njihovog prirodnog uravnoteženja. 

Najbolji rezultati postižu se kombinacijom Moon rise kreme, Kompleksa masnih kiselina i AFA alge, dok kod starijih žena dr, Naydenov predlaže i superantioxidante.

Moon rise je koristan za sve djevojke-žene, od prve menstruacije do duboke starosti u svrhu potpomaganja pravilne funkcije jajnika, poboljšanja hormonalne ravnoteže, a kasnije i borbe s osteoporozom i zloćudnim oboljenjima.

Postoji izuzetak; kremu ne trebaju upotrebljavati trudnice i dojilje.

Moon rise je specijalna krema sa ekstraktom divljeg jama kao glavne supstance. Sadrži i druge prirodne tvari korisne ženskom endokrinom sustavu kao npr: ružino ulje, badem, šafran, avokado, jojobu….

Ako trebate kupiti više raznih proizvoda pogledajte veliki paket koji sadrži:

3 kom AFA alge 120 kapsula
1 kom AFA            60 kapsula
1 kom COQ10
1 kom Enzimi sa AFA algom - dr. Komadina Gačić svima preporuča
1 kom Kompleks masnih kiselina - nerazdvojan uz alge
1 kom Superantioxidant
1 kom Acidofilus
1 kom himalajska stolna sol

Kada bi proizvode iz ovog paketa kupili svaki pojedinačno ukupan iznos za platiti bi bio 1.852,00 kuna, a ovako u paketu ih dobijemo za 1.550,00 kuna. Osim toga ostvarujemo bonus cca 200 kuna, za koji iznos nam se umanjuje slijedeći račun, kad god narudžbu napravimo.

Nadam se da ćete se snaći i učiniti vašu kupovinu povoljnijom.


Lijep dan!

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla