Specijalna Promocija 3
Gratis proizvodi u posebnoj ponudi studenog
Banner
Home Akcije Najnovije Gratis proizvodi u posebnoj ponudi studenog
Gratis proizvodi u posebnoj ponudi studenog PDF Print E-mail
Written by alga   
Sunday, 18 November 2012 06:55

Svaki, pa i ovaj mjesec, mudra kupovina će biti nagrađena gratis proizvodima.

U studenom su nam za tu namjenu pripremljeni zaista vrlo vrijedni proizvodi; Kolostrum sa probioticima, Kompleks masnih kiselina, Himalajska sol u kamenu, Berry power i Digestivni enzimi sa AFA algom.

Kolostrum sa probioticima - idealna kombinacija.

Značenje kolostruma u području općeg zdravlja počiva na činjenici da je vrlo hranjiv i da sadrži mnoge bioaktivne tvari za koje je dokazano da sprječavaju bolesti i unaprjeđuju opće zdravlje. Osim toga ovaj naš proizvod sadrži probiotike, neophodne za ekologiju probavnog sustava.

Naročito će učiniti dobrobit onima koji imaju poremećaj poznat kao sindrom razdražljive (iritabilne) utrobe, odnosno debelog crijeva - IBS. Mnogi čak ni ne znaju da imaju taj problem.  Simptomi su: bolovi grčevi, nadutost i plinovi, proljev ili zatvor
Osim toga, ako postoji bilo koji problem probavnog trakta, pametno je najmanje dva puta godišnje napraviti čišćenje i povremeno uzeti kolostrum sa probioticima, čime ćemo podići imunitet, urediti crijevnu floru, a naročito odnos dobrih i loših bakterija.

A već svi znamo da bolest kao i zdravlje dolazi iz probavnog sustava.

Kompleks masnih kiselina - jedinstveni izvor punog spektra masnih kiselina. Proizvod sadrži hladno prešane biljne ekstrakte; sjemena lana, sezama, suncokreta, bundeve, jezgro marelice i lješnjaka, pšenične klice, češnjak, mrkvu, limun, naranču maslinu, crnu i crvenu borovnicu, šipak, ribizlu, s dodatkom ribljeg ulja i lecitina. Tu je 88 masnih kiselina uključujući sve osnovne (esencijalne) masne kiseline koje se ne proizvode u ljudskom organizmu te se moraju unositi hranom. Dva osnovna oblika esencijalnih masnih kiselina, neophodna za ljude su; Omega 3 i Omega 6.

Nedostatak ovih kiselina može uzrokovati;

kronični zamor, zimogroznost, pospanost, razdražljivost, znojenje, depresiju, stres, visok kolesterol i oboljenja krvnih žila, oslabljena funkcija žlijezdi, jetre i bubrega, probleme s kožom i ljuštenje kože, opadanje kose, perutanje, problemi sa sluznicama,  PMS i drugi menstrualni poremećaji, smanjenje plodnosti kod oba spola, smanjenje mentalnih sposobnosti i opće vitalnosti.


Himalajska sol u kamenu

Imate li problema sa aknama, infekcijom sinusa, upalom uha, začepljen nos, osipe, gnojno grlo, astmu, bronhitis, napravite slanicu od himalajske soli u kamenu i ispirite nos, grlo, umivajte se….

Otopinu također možete upotrijebiti kao tonik za lice naročito kod akni, za ruke, ispiranje usta, ispiranje kod vaginalnog iscjetka, hemoroida i u mnoge druge svrhe.

Slanicom možete soliti jelo! Na taj način sigurni ste da je sol koju stavljate u svoje jelo dovoljno rastopljena u vodi i negativno ionizirana da bez napora prođe kroz ionske pore u naše stanice. Tijelo će tako dobiti svojih 84 elemenata iz himalajske soli.

Berry power - Cjelovita snaga i sinergija bobičastog voća

Maqui, Acai, divlja borovnica, dvije vrste divlje brusnice, crni ribiz, aronia, nar, divlja borovnica, grožđe vrste „Concord“, višnja, divlja bazga, malina, kupina i prah pasjeg trna. Dokazi ukazuju na korist uključivanja hrane bogate antioksidantima, posebno bobičastog voća, u prehranu da bi se optimiziralo zdravlje.

Digestivni enzimi sa AFA algom

Dodavanje probavnih enzima hrani svakog čovjeka je vrlo dobra ideja. Tijelo je stvoreno sa enzimima i trebalo bi održavati njihove rezerve, ali umjesto toga rezerve se smanjuju iz već poznatih razloga stresnog življenja i manjkave prehrane.

Ovaj proizvod je izuzetno bogat metaboličkim enzimima i mineralima, te osigurava organizmu životno važne stvari.

Gratis proizvode možemo namijeniti da budu sjeme dobrote!

Davanje je čin koji nam donosi ugodu, veseli i oplemenjuje. Koliko samo pažnje i vremena damo biranju primjerenog poklona i sa koliko nestrpljenja čekamo kod otvaranja, promatrajući izraz lica, tražeći potvrdu dobrog izbora. To zaista donosi veselje.

Sada veselje može biti još veće jer ste u prilici pokloniti vrlo vrijedan proizvod kojeg ste uz kupovinu dobili gratis.


Pitali su siromašnog starca „Kako ste mogli živjeti u takvom siromaštvu?“, a on je odgovorio: „nije bilo toliko strašno ništa ne imati. Strašno je što nisam mogao nikome ništa dati.“


Dobre stvari i dalje stanuju u ljudima, bez obzira na zaglušnu buku negativnosti. U biti, težnja svakog čovjeka je osloboditi se sebičnosti, otvoriti se primanju i davanju, da tako ugođen sa ostalim živim svijetom može sijati radost i dobrotu.

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla