Specijalna Promocija 3
Neke pogodnosti / akcije u siječnju 2013.
Banner
Home Akcije Najnovije Neke pogodnosti / akcije u siječnju 2013.
Neke pogodnosti / akcije u siječnju 2013. PDF Print E-mail
Written by ana   
Tuesday, 15 January 2013 11:14

Bez obzira koliko imamo novca nije uputno nepotrebno ga potrošiti. Zato vesele mogućnosti povoljnije kupovine, kao što su evo u siječnju.

Prije svega treba istaknuti odličnu ponudu COQ10, jer se umjesto 30 kapsula koliko je uobičajeno, dobije 45 kapsula, naravno za istu cijenu.

S obzirom na važnost Koenzima u mnogim metaboličkim procesima i činjenicu da se starenjem smanjuju njegove količine u tijelu zbog oslabljene funkcije jetre, dobro je dodavati ga prehrani, ako ne stalno ono bar ponekad, kad ga možemo kupiti povoljnije kao što je sada prilika. Dokazana je uzajamna veza između niskog nivoa CoQ10 i nekih srčanih oboljenja; angine pektoris, kardiomiopatije, ishemije, letalne aritmije srčanog mišića, smanjenja visokog krvnog tlaka…, a kod debljih osoba njegov deficit može biti čak 50%.
Važno: Koenzim je u ovom proizvodu kombiniran sa AFA algom i Chrom polynicotinatom (100 mg. Afa alge/30 mg. CoQ - 10/200 mg. Chrom polynicotinata), a Chrom polynicotinate je nazamjenjiv faktor inzulina (hormon koji regulira metabolizam ugljikohidrata, pomažući u prijenosu glukoze u stanice). Nedostatak kojega je često razlog povišenoj ili smanjenoj razini šećera u krvi, (hiper ili hypoglikemija) i popratnoj pojavi dijabetesu. Dodavanjem se regulira se razina glukoze u krvi, značajno se smanjuje nivo triglicerida kod dijabitečara, a također dolazi i do izgaranja prekomjernih tjelesnih masnoća, (masno se tkivo smanjuje na račun mišićnog).Također je primamljiva mogućnost da uz kupovinu Zelene energije 120 kapsula i Sea power 140 kapsula(+20 gratis), dobijemo gratis 60 kapsula AFA alge.

Zelena enrgija je jedinstveni prirodni spoj AFA alge ,  Spiruline  i  Organic alfaalfe ( Lucerna)   koji potpomaže tijelo moćnom hranjivom formulom. Odlična je hrana za trudnice i dojilje, malu djecu, starije ljude, rekovalescente, kao i kod oslabljenog imuniteta, alergije, astme, a posebno se preporuča malaksalim i bolećivim ljudima, teško bolesnoj djeci, trudnicama i dojiljama, osobama sklonim mršavljenju , za lakšu probavu, kod nesanice, osobama sa hipertrofijom prostate.  

Sea power je kombinacija 3 različite vrste morskih algi: smeđe, crvene, zelene sa plavo zelenom algom. Između svih benefita spomenimo da smeđa alga - Ascophyllum nodosum sadrži 200 puta više željeza od zelene repe, najbogatijeg povrća koje raste na zemlji i 100 puta više joda nego odgovarajući iznos bilo kojeg povrća i 14 puta više kalcija od kravljeg mlijeka.

Za one koji već uživaju ili tek žele uživati u doručku sa Lighten up-om ili ga dodati frapeu od banana ili bogatom zelenom soku ili ga pak jesti kao zaseban obrok u večernjim satima radi reduciranja težine, prilika je da uz 3 kupljena Lighten up-a dobiju 1 gratis. Dakle, pojedinačna cijena će umjesto 165,00 kuna biti 125,00 kuna.

Lighten up se preporuča svima, a posebno onima koji su na posebnim dijetama, sportašima, svima nakon obilnih obroka, svima koji su pod stresom, onima sa osjetljivim probavnim sustavom, svima, zbog svojih visokovrijednih i korisnih sastojaka, AFA alge, psilium huska, L-karnitina, lecitina i glucomanana.


Također imamo priliku pospremanja probavnog sustava i obnovu crijevne flore jer uz kupljena 2 kom Acidofilusa i 1 kom Bifidus dobijemo 1 Bifidus gratis. To su dobre bakterije debelog i tankog crijeva koje pomažu unutarnjim mehanizmima čišćenja, održavaju dobar rad crijeva, eliminiraju zaostale otpadne tvari i toksine i drugo.

Nadam se da će vam ove informacije pomoći da povoljnije dođete do željenih proizvoda. Na raspolaganju smo vam, kao i obično, za sva pitanja, dogovore za kupovinu i slično.

 

Last Updated on Tuesday, 15 January 2013 11:16
 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla