Specijalna Promocija 3
Zelena energija u rujanskoj akciji
Banner
Home Akcije Najnovije Zelena energija u rujanskoj akciji
Zelena energija u rujanskoj akciji PDF Print E-mail
Written by ana   
Wednesday, 25 September 2013 09:47

Na pragu smo jeseni, a to znači novi režim za nas, za naše tijelo, jer su, radi prilagodbe novom godišnjem dobu, ubrzani metabolički procesi, što zahtjeva jak imuno sustav.

Svjedoci smo jesenskog šmrcanja, kihanja, raznih infekcija, upravo radi oslabljenog imuno sustava, što je uglavnom posljedica stanične gladi i skrivenih upalnih procesa, a sve zajedno posljedica konzumiranja „prazne“ hrane i toksičnosti iste.

Najteže nam je kad se razbole oni najmanji, vrtićkog uzrasta i manji, pa još ako smo zaposleni i ne možemo im dati potrebnu pažnju, čini nas zaista tužnima.

Izbjegnimo tu neugodnost dodajući im Zelenu energiju.

U ponudi rujna, uz kupljene 3 zelene energije dobije se 1 zelena energija gratis. Dogovorite se, dijelite, uradite kako god, ali priuštite djeci i sebi zdravlje i lijepu jesen.A za školarce, pred koje su postavljeni vrlo zahtjevni zadaci i k tome još prolaze kroz oluju hormona, njima AFA alga za koncentraciju, samopouzdanje, sigurnost u nastupu, ravnotežu hormonskog sustava i još mnogo toga.

AFA algu također imamo u pogodnostima; uz 3 kupljene, dobije se gratis alga u tekućini.

Sve veći broj znanstvenika tvrdi da je korisnije za zdravlje čovječanstva promovirati i raditi na zdravom stilu života nego istraživati i pronalaziti najnovije lijekove ili kirurške tretmane za kronične bolesti.

Zdrav životni stil pretpostavlja mnogo toga, između čega je najbitnije kvalitetno nahraniti gladne stanice.

U stanici je tisuću malih tvornica energije, mitohondriji. Tu se kisik koji udišemo i hrana koju jedemo pretvara u energiju, u gorivo za život.
No, ove male tvornice energije lako mogu oštetiti otrovi, infekcije, alergije, stres…, a više od svega konzumacija previše „prazne“ hrane, kad stanice ostaju gladne i kao takve ne mogu podržavati svoju funkciju, pa se degeneriraju ili umiru.

Želimo li optimalno zdravlje, uživati vitalnost i energiju sada i kroz sve dane života, trebamo zaštititi naše mitohondrije, prvenstveno jedući hranu bogatu svim potrebnim hranjivima, kao i izbjegavanjem loših kalorija, toksina, ..

Često smo svjesni potrebe promjene životnog stila, ali nam ne ide. Sprječavaju nas loše navike i stavovi. No prihvaćanjem osobne odgovornosti za vlastito stanje zdravlja i uma, definitivno vodi ka promjeni loših navika i stavova.

„Najmoćnija ljekarna na svijetu je između naših ušiju.“ dr. med. Mark Hyman.

Još o pogodnostima rujna:

Uz 3 Lighten up-a dobije se 1 Lighten up gratis

Uz 3 Superantioxidanta, gratis AFA alga 60 kapsula

Uz Berry power i Sea power, gratis Zelena energija

Uz 2 Moon balance, gratis Moon rise

I ponovno imamo mogućnost da za 260,00 kuna dobijemo prirodnu kozmetiku sa manuka modem, kremu dnevnu, noćnu i kremu oko očiju.

Ako je narudžba veća od 600,00 kuna dobije se gratis Dnevna krema sa manuka medom.


Tu sam za sve informacije, pomoći i sva vaša pitanja.


Neka nam zdravlja i radosti.

 

Last Updated on Wednesday, 25 September 2013 10:42
 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla