Specijalna Promocija 3
Akcija travanj 2014.
Banner
Home Akcije Najnovije Akcija travanj 2014.
Akcija travanj 2014. PDF Print E-mail
Written by alga   
Thursday, 24 April 2014 07:32

LIGHTEN UP - ako kupimo 3 kom dobit ćemo 1 gratis, pa će nam cijena za 1 kom biti 127,00 kuna, umjesto 165,00.
Osvježavajući napitak…. odličan u programu zahtjevnih vježbi i gubitka težine… osigurava neophodne bjelančevine i ugljikohidrate… organizmu daje ne samo sirovine za obnovu stanica, već i gorivo za njihov rad.

Sadrži mikro alge i organska alfalfa za uravnoteženu prirodnu prehranu, enzime za probavu i sve druge esencijalne tvari za normalan rad organizma, a plus svega i aminokiselinu L-karnitin koja ubrzava metabolizam. Zaslađen je prahom sušenih jabuka i vanilijom. Kalorijska vrijednost ovakvog obroka nije veća od šalice mlijeka.
Preporuča se kao punovrijedna, lako usvojiva, hrana za djecu i odrasle, a može zamijeniti doručak, popodnevnu užinu ili večeru.
Da bi pripravili ovaj izvrstan obrok, koji može biti umjesto sladoleda ili neke druge slastice, jednostavno se izmješa Lighten Up sa sokom od jabuke ili drugim voćnim sokom čemu možemo dodati neko drugo voće.

Marijeta i Florian su nam poslali sliku uživancije u njihovom sinoćnjem obroku, koji je pripravljen od dvije manje jabuke, dvije male kašičice praha, 1,5dl rižinog mlijeka, sve fino izmiksano, podijeljeno u dvije čaše, a onda dodane borovnice.

Osim toga, još danas, možete povoljno naručiti Koenzim za 200,00 kuna ili ako kupite 3 + 1, cijena će biti 168,00 kuna i još uz to dobijete 400 grama fine himalajske soli.

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla