Specijalna Promocija 3
Još danas i sutra uz kupnju Programa za detoksikaciju gratis Kompleks masnih kiselina
Banner
Home Akcije Najnovije Još danas i sutra uz kupnju Programa za detoksikaciju gratis Kompleks masnih kiselina
Još danas i sutra uz kupnju Programa za detoksikaciju gratis Kompleks masnih kiselina PDF Print E-mail
Written by ana   
Tuesday, 29 April 2014 09:37

Još danas i sutra uz kupovinu Programa za detoksikaciju dobijemo gratis Kompleks masnih kiselina.

Detoksikacija je važna i onda kada uopće nemamo zdravstvenih problema ili ako samo želimo izgubiti na težini, kad se tijelo mora očistiti od ovisnosti o hrani. Ovisnost o hrani mogu imati i oni koji nemaju višak kilograma. Bez obzira što su mršavi mogu biti metabolički bolesni, imati visoku razinu šećera u krvi, povišene trigliceride, visoki loš i nizak dobar kolesterol.

Postoje i ostali znakovi koji ukazuju da je potrebna detoksikacija.

„Ja bih to nazvao OKG - Osjećam se kao govno – sindrom“, kaže dr. Mark Hyman. Ovo stanje karakteriziraju simptomi kao što su želja za slatkim, inertnost, neraspoloženje, česte glavobolje, nevolje sa sinusima i probavni problemi poput nadutosti, plinova i zatvora.

 

Dr. Mark Hyman o pretilosti:

„Najveća zabluda o pretilosti je da je određena genetikom. Mislimo da su za naše zdravlje i status težine krivi roditelji, a samo smo naslijedili njihove navike.

Zapravo, najveću ulogu igra socijalno okruženje. Studije pokazuju da je više vjerojatno da ćete biti pretili ako su vaši prijatelji pretili ili ako vam se dogodi da živite u području s brojnim fast food restoranima ili ne daj Bože radite u jednome takvome.“

 

Neka nam zdravlja, radosti, ljubavi.... svega dobroga.

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla