Specijalna Promocija 3
Prehlade, alergije, trudnoća, mršavljenje
Banner
Home Iskustva korisnika Oni su naša preporuka Prehlade, alergije, trudnoća, mršavljenje
Prehlade, alergije, trudnoća, mršavljenje PDF Print E-mail
Written by ana   
Wednesday, 05 September 2012 07:12

24. lipnja 2004
Imam 44 godina i kronične bolove zbog ozljeda. Počela sam uzimati 2 kapsule  Klamath Blue Green Algae dnevno. Primijetila sam povećanje zdrave energije, smanjenje zajedničkih i živčanih bolova, bolju cirkulaciju, ..totalno sam iznenađena. Moji simptomi nadutosti, glavobolje i umora su nestali za nekoliko dana. Impresionirana sam, nakon samo tjedan dana, budući da nisam pronašla olakšanje drugim putem.
Vruće kupke, aspirin, vitamini, zdrava prehrana i vježbanje mi nisu donijeli takvo poboljšanje. Još uvijek trebam napraviti nekoliko operacija za moje ozljede, ali vjerujem da, ako se nastavi ovakvo poboljšanje kvalitete života i količine energije, uvelike će se sve mijenjati na bolje. To je strašan proizvod. Hvala!

S poštovanjem,
Rebecca Adams
Astoria, Oregon

------------------------------


"Kad sam bio star 35 godina radio sam u vojnoj bazi koja je imala nuklearni materijal u bunkerima. Nakon što sam napustio taj posao izbile su mi bijele fleke po kosi i po bradi.
Otišao sam do liječnika i pitao ga što bi moglo biti uzrok ovome? Rekao je, "To bi moglo biti stanje štitnjače." Upitao sam ga može li izloženosti radijaciji to izazvati? On je rekao, "To je vrlo moguće."
Takvo stanje je trajalo 5 godina bez promjene. Kada sam prvi put probao Blue Green Algae osjećao sam se izvrsno! osjećaj blagostanja koji nikada nisam prije doživio.
Nastavio sam uzimati alge. Nakon otprilike jedan mjesec odvratne bijele fleke su počele tamniti i potpuno nestale nakon 2 mjeseca. Sada imam 52 godine i nisu se vratile.
"Volim Klamath Blue Green Algae".

Scott Springer
Mount. Shasta, u Kaliforniji

--------------------------------------------------

Prehrana AFA algom na kajak ekspedicijama
Kao veteran kajakaških oceanskih ekspedicija, znam da su hrana i energija primarna briga veslačima. Ta zabrinutost se povećava, naravno i što se dalje ide sve teže se nosi. Kako bi riješio taj problem odlučio sam uzeti plavo-zelene alge na moje dvije najnovije kajak odiseje: krug od Chichagof otoka na jugozapadu Aljaske, pa mjesec i pol prema zapadnoj obali Queen Charlotte, arhipelag u British Columbia .
Alge su ne samo snažna hrana, to je najstarija i najpotpunija hrana na ovoj planeti. Ljudi su jeli zelene stvari od špiljskih dana, a tek nedavno su otkrivene alge na globalnoj razini.

U laičkim uvjetima alga pomaže tijelu pružajući mu osnovno gorivo da može ispravno funkcionirati.
Alphanizomenon flos-Aquae (to je znanstveno ime) je najsnažnija nutritivno puna hrana na Zemlji. Ona sadrži sve esencijalne aminokiseline u savršenom omjeru, a po masi sadrži više proteina i klorofila od bilo koje druge hrane. Bogata hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima, zaista je "superfood" kao što je nazvana.
Osobno govoreći, osim što mi je alga pružila primjetno povećanu zalihu energije na ekspediciji i dalje je uzimam i mogu jednom riječi opisati taj osjećaj kao osjećaj "dobrobiti". Kod veslanja sam uzimao 4 grama dnevno (dvostruka doza održavanja) i nisam pretrpio nikakav deficit u prehrani. To je osnovna i jedina hrana / dodatak što trenutno uzimam. Iznimno lako je prenosiva i vrijedna dopuna običnoj prehrani.

Prije Chich putovanja sam razgovarao s Ross Nichols, članom kanadskog tima Eko-izazov koji je veteran penjač. Energetski gledano njegov sport je ultra ekstremni. Ovi momci su za sedam, osam dana za redom, prelazili možda tristo milja sa samo par sati odmora svaku noć. Nichols kaže:
"Najvažnija stvar koju sam dobio u Eco-Challenge je učenje, naravno, skupa sa ekipom, kako nadići osobna ograničenja -... Shvatio sam da ako ste postavili um na nešto i probali, bez obzira što je stvarno teško, možete to učiniti. Istraživao sam što se tiče hrane za energiju i nisam pronašao ništa bolje od alge kao dodatak prehrani za sportaše. "
„Klamath Blue Green Algae je raste u Klamath Lake u južnom planinama u Oregonu, i kako ja to razumijem (nismo bili tamo još), njihove žetve i metoda prerade su takve da će se sačuvati najveći mogući postotak prehrambene vrijednosti.
Ekosustav Klamath Lake je jedan od najčišćih u svojoj vrsti i jedino nezagađeno vodeno tijelo koje služi za proizvodnju algi u neograničenim količinama.“
„Alga nije jeftina. Plaća se premium cijena za premium proizvod. Ali može doći umjesto krafne dnevno“

Robert Lyon - Author, veteran kajakaških ekspedicija, 2001. 
-------------------------------------------------- ------------------------------

Plavo zelene alge i moj sin Jamie
Primljeno: 7. srpnja 1999


Za one kojih se to tiče, danas vam šaljem ovu poruku, da znate kako ste bili korisni.
Prije dva mjeseca sam mislila da će moj sin biti izgubljen od ADHD i depresije.
On  se liječio uzimajući adderall, Prozac i Elavil svakodnevno. Kad je imao pet godina dijagnosticiran mu je ADHD / depresivni. Sada ima osam, devet će u 11.mj. Ja stvarno ne znam kako se sve nisam mučila s njim. Moja svekrva i ja smo mislili da je rješenje staviti ga u bolnici na psihijatrijski odjel. Iz bolnice je nakon godinu dana izašao depresivan, a za to vrijeme je pokušao samoubojstvo nekoliko puta i ozlijedio bi se kad bi bio ljut.
Bila sam jako frustrirana i deprimirana i nisam znala što ćemo učiniti s njim, čak sam i sama išla kod savjetnika za svoj poremećaj.
Pretpostavila sam da je uzimanje lijeka to što ga čini vrlo razdražljivim i ljutim.
21-og svibnja sam prestala sa svim njegovim lijekovima. Pronašla sam predivan proizvod pod nazivom Klamath Plavo zelene alge u dućanu zdrave hrane i pronašla telefonski broj na poleđini. Pomislila sam, "Što je, dovraga, neka ga isproba."
Nazvala sam i javila mi se dama čiji je odgovor bio pun razumijevanja i poslala mi je neke informacije o Blue Green Algae i kako utječu na ADHD.

Pa reći ću vam, primila sam savjet, uzela alge i dogodilo se čudo. Moj sin je postao potpuno drugo dijete. Aktivniji je nego prije. Ne hoda više okolo kao zombi kao prije dok je uzimao lijekove. Čak jede svu hranu. Prije ga nisam mogao dobiti da pojede ništa osim ako je slatko junk hrana. Prije nije mogao biti miran ni jednu jedinu minutu. Sada, uz plavo zelenu algu, stvarno je postao bolje i mnogo sretnije dijete. Počela sam dajući mu 1 gram obliku kapsula dnevno. Sada mu samo dajem 2 čajne kašičice soka. On ga stvarno voli. Miješam ga sa svojim sokom svako jutro. Nepotrebno je da više odlazi kod liječnika, a  njegov savjetnik kaže kako joj je drago vidjeti ga da je bolje i da ona nikada nije mislila da će izgledati tako dobro kao što je sada.
Oh, i još jednu stvar. Prije je bio vrlo sramežljivo i plašljivo dijete. Sve se promijenilo. Samo želim reći hvala na vašem prijateljstvu i ljubaznosti, kao i na svim informacijama koje mi je dala vaša tvrtka.   
S poštovanjem, Kim Armstrong

Po par rečenica iz ostalih priča

AFA i psihička i fizička dobrobit
"Tijekom razdoblja visoke napetosti i pritiska na poslu uključio sam alge u prehranu.
Osjećam se dobro, bolje spavam i nestale su mi glavobolje! "
"Moje cijelo tijelo osjeća više energije. Osjećam se izvrsno kao nakon trčanja!"
"Doživio sam nevjerojatne uspone i padove od hipoglikemije. Sa algom imam stabilnu energiju cijeli dan! "

AFA i mentalne jasnoće
"Poboljšana mi je koncentracija i produktivnost."
"Kreativno razmišljam i postižem duboke meditacije s lakoćom."

AFA i mršavljenje
"Uz alge sam izgubila 6 kilograma za 2 mjeseca na alge i više ne žudim za slatkim. "

Prevladavanje alergije
"Lipanjska trava bi redovito upropastila moje dane. Sada mogu uživati u mom vrtu!"

HIV-Poboljšanje
"Prije pet godina, otkrio sam da sam HIV pozitivan. Nisam imao energije za posao koji je dosta zahtjevan. Počeo sam sa AFA algom. Nakon 3 mjeseca, moji T-limfociti su se popeli sa niskih 428 do 718". Uvelike mi je poboljšano opće zdravlje.

AFA i dječje prehlade
"Moj četverogodišnji sin bi se redovito razbolio čim bi zahladilo. Počeo bi mu curiti nos, bio bi prehlađen, razdražljiv i završavalo bi sa bronhitisom. To je trajalo 2 godine. Od kada jede alge to je prošlost.

AFA u prehrani kao preventiva
"Alge je fantastična. Smatramo da je to temelj prehrane za našu obitelj i ne bismo se odrekli te namirnice "

Trudnoća
"Alga popunjava moje potrebe za energijom, manje zadržavam vodu, a svijest da moja beba raste pravilno povećava želju samo za zdravom hranom! "

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla