Specijalna Promocija 3
U cilju istine o zdravlju i cjelokupnoj dobrobiti
Banner
Home Novosti Informacije U cilju istine o zdravlju i cjelokupnoj dobrobiti
U cilju istine o zdravlju i cjelokupnoj dobrobiti PDF Print E-mail
Written by ana   
Thursday, 21 November 2013 09:31

Postoji nešto u ovim saznanjima, koja se naslanjaju na stablo moćne ljekovitosti prirode, nešto snažno što moli da ga se razumije i dijeli dalje. Primičući se prirodi, svakodnevno, svjedočimo kako život mijenja strategije uspješnosti i ljekovitosti.

Oni mudri i vidoviti su već davno shvatili kakvi su nam izgledi, dok s jedne strane marširamo protiv prirode, a s druge dozvoljavamo ispiranje mozga od strane farmaceutske industrije, koja to radi vrlo učinkovito, uz pomoć svih mogućih medija financiranih od strane te pošasti. Mnogi mediji još uvijek zatvaraju oči kada je riječ o stvarnom zdravlju i spremni su uposliti najbolje marketinške stručnjake, kako bi neki proizvod, koliko god bio upitne kvalitete i potrebe, dobio svoje kupce. I nije ih briga hoće li taj kupac biti dijete, starac, rodilja, dojilja,…. sva njihova briga nestane kad im dovoljno veliki iznos sjedne na račun.


Mi koji smo osjetili da se do zdravlja dolazi ruku pod ruku s prirodom, trebamo biti glasniji u cilju istine o zdravlju i cjelokupnoj dobrobiti, jer naša dobrobit ne počinje u ormariću s lijekovima, niti u hladnjaku punom nejestivih namirnica, koje niti nisu hrana nego samo izgledaju kao hrana i direktan su udar na zdravlje.

Istina o zdravlju i dobrobiti počinje sa ljubavlju prema svakom živom biću, prema prirodi, prema sebi… i ta ljubav je dovoljna za promjenu ponašanja, koje izravno pridonosi raznim bolestima i drugim životnim borbama.
Budimo postojani i snažni u saznanjima o prirodnim lijekovima i svjesnoj ishrani. Informirajmo, podučavajmo, promičimo ove pionirske informacije i to će biti naš doprinos boljem svijetu i ovom vremenu u kojem živimo.

Hoćemo li biti vegetarijanac, vegan, jesti samo sirovo ili samo kuhano, kako ćemo organizirati naš jelovnik, hoćemo li uzimati ove ili one dodatke, ….. važno je samo da razvijemo suosjećanje prema svem životu, prema prirodi, da se na nju naslonimo i čujemo njen šapat. To što nam kaže, to je put! 
Ne treba imati doktorat ili magisterij o prehrani ili životu, da bi dijelili mudrosti prirode koju smo čuli i sami osjetili, niti se trebamo udruživati u velike svjetske pokrete radi istog. Dijelimo informacije, saznanja i uvjerenja, sa obitelji, prijateljima, susjedima i to će imati odraz na cijeli svijet. Kao kad bacimo kamenčić u vodu…

Poticaj nam daje tek samo kratka misao o mogućoj ljepoti življenja kad bi susretali zdrave i radosne ljude, umjesto ovako namrgođenih i opterećenih sa teretima, koji to ne moraju biti. Dobar odnos prema sebi gradi čovjeka sa snažnim samopoštovanjem, koje ne dolazi iz debljine novčanika, nego iz poimanja sebe, iz mudrosti i snage, integriteta i svih prava, koja nam nitko ne mora dati jer smo ih dobili rođenjem.

Sretna sam što s vama dijelim moja razmišljanja.

Hvala vam!

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla