Specijalna Promocija 3
Mikroalge i brokula protiv abdominalnih masnoća
Banner
Home Novosti Novosti Mikroalge i brokula protiv abdominalnih masnoća
Mikroalge i brokula protiv abdominalnih masnoća PDF Print E-mail
Written by ana   
Friday, 13 September 2013 11:00

Kemikalije poznate kao ksenoestrogeni, kao što su pesticidi, herbicidi, otrovi različite vrste, koji se nalaze u zalihama naše hrane, udišemo ih iz zraka, pijemo sa vodom, u sredstvima su za čišćenje, u kozmetici, truju naš cijeli organizam čineći ga podložnim svim bolestima, pa i onim najgorim, a odgovorni su i za višak sala oko trbuha.
U ovom našem suvremenom svijetu, izloženi smo ksenoestrogenima i teško, gotovo nemoguće, ih je izbjeći. Prekomjerna izloženost uzrokuje hormonsku neravnotežu, hormonski poremećaj, kako za žene tako i za muškarce i pravi pustoš u tijelu.

Danas smo svi žrtve toksičnih kemikalija koje naša tijela moraju neprekidno čistiti za što je i kreirano, no sigurno nisu predviđene tolike količine otrova i to svakodnevno, pa se otrovi skladište tamo gdje je najmanje opasno za organizam, a to su masne naslage.

Rješenje su mikro alge, AFA, spirulina i chlorela, koje pročišćavaju jetru, krv i samim tim cijelo tijelo, a imaju isto tako svojstva da vežu i izbacuju iz tijela radioaktivne i druge štetne tvari.

Mikroalge se, na primjer, uspješno primjenjuju kod oštećenja bubrega, uzrok kojega je trovanje živom i različitim lijekovima. Pri tome čak regeneriraju veliki dio oštećenih i polumrtvih stanica. Alge će, radi toga, blagotvorno utjecati na zdravlje ljudi koji su stalno izloženi opasnosti intoksikacije teškim metalima.

Tijekom 1994. godine ruski su znanstvenici promatrali 270-ero djece, žrtve Černobilske katastrofe. Svaki dan, kroz 45 dana, primali su po 5 grama AFA alge i spiruline, pri čemu se količina radionukleida u njihovim tijelima smanjila za 50%.

Dakle, našu prehranu obogatimo AFA algom i k tome jedimo križonosno povrće kao što je brokula, cvjetača, pupčar, kelj , kupus, itd, koji sadrže vrlo specifične i jedinstvene fitonutrijente za borbu protiv štetnih hormonskih spojeva.

 

You have no rights to post comments

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla