Specijalna Promocija 3
Poslovna prilika
Banner
Home Poslovna prilika
Poslovna prilika
 • Zanima li Vas dodatna zarada?   ( 1 Article )

  Ako koristite naše proizvode, jasno je da su vam dobro zdravlje i stil života važni.

  Ako Vam je osim toga važan dodatni prihod, prosperitet, šansa da sami određujete svoje radno vrijeme i pomažete drugima, a sve to radeći u pozitivnom okruženju, zašto se onda ne uključite u poslovnu priliku koju pružamo?

  Uz visok kredibilitet u tisku i mnogim cijenjenim časopisima, ovaj posao bez rizika i s minimalnim početnim ulaganjem pruža se svima koji su stariji od 18 godina i koji žele, u punom ili skraćenom radnom vremenu, doseći bolju budućnost i koji žele malo raditi da bi to postigli.

  Kao distributer imat ćete koristi od

  Obuke
  Naš jedinstven sustav individualne obuke uz pomoć Radionica za vještine osigurava da usavršite sustav u vremenu u kojem želite, brzinom kojom želite i na svoj način.

  Unaprjeđenje
  Za razliku od uobičajenog posla, vi odlučujete kad ćete biti unaprijeđeni. €uro poslovni program (plan kompenzacije) otvoren je svima. Nema diskriminacije zbog dobi, spola, obrazovanja, rase ili vjere.

  Priznanje
  Za razliku od drugih tvrtki, mi volimo prepoznati uspjeh. Bez diskriminacije, slavimo uspjeh, bez obzira na to kako mali bio.

  Sigurnost
  Ovo nije posao gdje vas mogu otpustiti. Sami stvarate svoju sigurnost razvijanjem svog poslovanja i prihoda zaštićeni velikom, etabliranom tvrtkom.

  Fleksibilnost
  Radite kad želite. Ne zanemarujete obitelj, drugi posao i hobije. Iskoristite ovu priliku da steknete vrijeme za uživanje u životu!

  Za više pojedinosti o tome kako postati neovisni distributer, obratite nam se s povjerenjem: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

  Naručite naše proizvode i informirajte se o ponudi mjeseca!

AFA alge / Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce
Joomla templates by a4joomla